Ready? Dance la TOM!

Ei danseaza cel mai bine!  Ei dau muzica la maxim si nu rateaza nicio ocazie de a se misca in ritmul lor. DA, TOTI COPIII!

 

Ei bine, acum e momentul lor sa straluceasca! Pentru ca de 1 iunie fiecare copil poate castiga titlul de cel mai bun dansator  + o pereche de casti, cadou! 

Am pregatit o coregrafie super si ii asteptam in galerie sa o exerseze.  Copiii de toate varstele sunt asteptati la TOM de sambata 29 mai si pana luni 31 mai, incepand cu ora 12:00 pentru a isi exersa miscarile de dans la un panou kinetic. Am pregatit pentru ei o super coregrafie. Trebuie doar sa vina cu energie buna si chef de dans! De restul, ne ocupam noi!

Iar pe 1 iunie, avem chiar si CONCURS cu PREMII: fiecare dansator care se inscrie in concurs primeste un premiu garantat: o pereche de casti pentru a asculta muzica preferata oriunde si oricand si daca vrea, chiar si inregistrarea cu performanta individuala pe scena magica a campaniei de 1 Iunie de la TOM. 

Curaj si distractie! 

Hai si tu!

Inscrierea in campanie se poate face exclusiv in zona de activare din cadrul centrului comercial, zilnic in intervalul orar al campaniei. Regulamentul poate fi consultat in mod gratuit online pe site-ul centrului comercial sau la promoterii din magazin. Premiile se acorda in limita stocului disponibil. In zona evenimentului se vor face fotografii ce poti fi folosite in scopuri de marketing. Prin participarea la eveniment sunteti de acord cu cedarea drepturilor pentru aceste fotografii.

 

#tom #concurs #shopping #constanta #dance #mall #fun #tomcarrefourconstanta