Născute din pasiunea pentru bijuterii, magazinele BIJUTERIA STIL pun laolaltă branduri internaționale cât și bijuterii semnatură proprie.

Pasiunea pentru bijuterii a fost dintotdeauna aproape de noi. Activitatea a început acum mult timp, când ne-am dat seama că noi vedem în bijuterii mai mult decât simple accesorii. Pas cu pas, am urmărit să le înțelegem rostul și să încercăm să le facem potrivite celor care ne trec pragul.

Am pornit la drum cu credință și am realizat propriul nostru atelier de producție. Timpul petrecut acolo e cel care ne-a ajutat să căpătăm experiență și curaj. Toate eforturile depuse de-a lungul celor 23 de ani de experiență și încercări ne-au adus la locul potrivit, având realizate peste 500 de modele de verighete și inele de logodnă.

Astăzi, în magazinele BIJUTERIA STIL se regăsesc atât colecții de bijuterii din aur cu diamante, perle sau pietre prețioase semnate de branduri de renume ca Roberto Bravo, Govoni, Dona Oro, Bibigi, Bovo Fratelli, Fab Gobetti, Hulchi Belluni, Pesavento, So Chic, cât și colecțiile de verighete si inele de logodnă creație proprie.