Conceptul LA FEMME a aparut din pasiune pentru haine care te scot din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea. Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara care a impus si inca impune moda la nivel mondial, concepul La Femme incercand sa faca acelasi lucru pe plan local.

LA FEMME promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin stilul chic – trendy, calitatea superioara a materialelor si unicitatea modelelor. Accesoriile prezentate in magazine intregesc si potenteaza orice tinuta.

Istoria magazinelor LA FEMME incepe in Pitesti, in anul 1994, cand pe strada Teilor la numarul 27 bis se deschide primul magazin.

Anul 1997 aduce magazinul cu numarul doi, deschis in Bucuresti pe Calea Victoriei 16 – 20, Pasajul Villacrosse – o zona cu un farmec aparte, ce aminteste de Micul Paris, imagine care se asociaza cu filosofia LA FEMME.

Propunerea vestimentara lansata doamnelor si domnisoarelor a avut succes, drept pentru care aparitia celui de-al treilea magazin, in 1999, a fost o consecinta fireasca. Locatia aleasa este tot un loc cu „charm”, in acord perfect cu ideile brandului – Piata Rosetti, Bucuresti, pe strada Jean Louis Calderon 1 – 5.

Si in Pitesti apare necesitatea dezvoltarii, astfel ca, al doilea magazin LA FEMME din oras este inaugurat in 2001, intr-o pozitie ultracentrala, pe Calea Bucuresti numarul 1.

Nucleul afacerii este in Bucuresti. Compania creste, oferind, pe langa produse de calitate, de serie limitata si servicii profesionale. Magazinele LA FEMME isi indreapta atentia spre comertul modern si noile zone comerciale deschise. In 2003 apare al cincilea magazin din Bucuresti in Centrul Comercial Orhideea.

Al saselea magazin LA FEMME este deschis tot in Bucuresti in aprilie 2006 in Centrul Comercial Feeria Baneasa care a fost ulterior relocate in Baneasa Shopping City. Conceptul de boutique Chic & Trendy este mentinut in continuare si in acest nou magazin.

In ideea extinderii brandului si in alte orase ale tarii, LA FEMME vine in intampinarea clientelor din Constanta, deschizand in octombrie 2006 primul magazin din acest oras – in Complexul Comercial Tom (magazinul numarul 7). Urmeaza apoi, in iunie 2008, relocarea magazinului LA FEMME din Pitesti, de pe strada Teilor intr-o zona comerciala dedicata shopping-ului – in Jupiter City si apoi in VIVO ! Pitesti.

In octombrie 2009 se inaugureaza magazinul nr.8 din AFI PALACE Cotroceni intr-un nou concept si pe o suprafata de 120 m2, o noua imagine Chic & Trendy a magazinelor LA FEMME din Bucuresti.

In anul 2015, luna august, se deschide LA FEMME Mega Mall, Bucuresti iar in luna Iunie 2016 LA FEMME City Park, Constanta.

In Aprilie 2017 se pune in practica un nou concept de amenajare si se implementeaza pentru prima oara noul rebranding LA FEMME in magazinul din AFI PALACE Cotroceni, etaj 1. Urmeaza si restul de 8 magazine…

Si istoria continua …. !!!