Conceptul de magazine DORMEO® Home oferă soluții complete pentru un somn mai bun, pentru gătitul mai sănătos și rapid și pentru un cămin curat, toate alăturate conducând la o experiență superioară pentru client, unică pe piața de retail din România. Magazinele DORMEO® Home găzduiesc toate produsele din gamele Dormeo® (soluția completă pentru somn), Delimano® (soluția completă pentru gătit) și Rovus® (soluția pentru curățenie).
În total, peste o mie de produse sunt disponibile pentru confortul desăvârșit al casei, fie că îți dorești o saltea de cea mai bună calitate pentru a-ți asigura un somn perfect sau o tigaie cu înveliș antiaderent pentru mese sănătoase în fiecare zi.

Printre produsele principale prezentate în magazine se află saltelele Dormeo®, special dezvoltate pentru a oferi suport personalizat și un confort excelent, în funcție de preferințele și nevoile tale în ceea ce privește fermitatea, materialele etc. De asemenea, Dormeo® oferă o gamă variată de toppere, pilote, perne, precum și alte tipuri de produse concepute cu atenție la detalii pentru confort maxim și susținere optimă.

Gama de produse de la Delimano® îți oferă tot ce ai nevoie, îți dorești sau aștepți să ai pentru gătitul de zi de zi sau pentru acele zile speciale când dorești să pregătești ceva deosebit. Fie că este vorba de vase de gătit ultra-rezistente, realizate din materiale de calitate superioară, potrivite pentru toate tipurile de plite, sau de o gamă completă de aparate electrocasnice de nelipsit în orice bucătărie modernă, Delimano® îți susține pasiunea pentru gătit și te ajută să gătești sănătos și rapid preparatele preferate.

Rovus® oferă o gamă largă de produse menite să ușureze procesul de curățenie și de întreținere a locuinței. Curățenia în casă poate să fie distractivă, eficientă și rapidă, cu instrumentele și accesoriile de curățare potrivite. Astfel, produsele Rovus® sunt concepute să combată toate provocările consumatorilor privind curățenia de zi cu zi, cât și cea în profunzime, într-un mod ușor și simplu, lăsând casa ta perfect curată și igienizată.

DORMEO® Home își întâmpină clienții cu o senzație reconfortantă “de acasă”, într-un spațiu deosebit și bine delimitat, cu produse care oferă soluția completă pentru un cămin mai curat, mai sănătos și foarte confortabil.

Te invităm în magazinele noastre pentru a descoperi promoții și evenimente speciale. Consultanții noștri îți vor pune la dispoziție noi idei pentru împrospătarea casei, cu fiecare produs cumpărat.

Conceptul de magazine DORMEO® Home aparține companiei Studio Moderna, înființată în 1992 și care astăzi, după 30 de ani de activitate, este prezentă în 19 țări din Europa Centrală și de Est, având aproximativ 5000 angajați și adresându-se unui public format din 160 de milioane de potențiali clienți.