Studio Moderna este astazi liderul e-comertului multi-channel si al platformei direct-la-consumator in Europa Centrala si de Est (ECE) si Rusia.

Iata cateva cifre de care suntem mandri:

Poti sa ne gasesti in 21 de tari europene
Produsele noastre sunt disponibile in 242 de magazine ale firmei
Am construit 130+ site-uri web in 21 de limbi
Oferim produse pe care le poti comanda confortabil chiar de la tine de acasa prin intermediul a 300+ canale TV
Avem 4800 de agenti consultant de vanzari in 29 de call center-e
Interactionam zilnic cu 450 milioane de consumatori din zona ECE

De-a lungul anilor am inteles exact ceea ce au nevoie clientii nostri cu adevarat. Avand in vedere ca suntem ecologisti declarati, am contopit dorintele noastre si ale voastre de a proteja natura si astfel am creat cateva marci noi. Vrem sa credem ca marcile noastre fac mai bune vietile oamenilor in ceea ce priveste unele aspecte diferite – dormitul, mancatul, sanatatea, forma fizica – si suntem hotarati sa facem si mai multe pentru a-ti oferi cu onoare serviciile noastre.

Marcile noastre:

http://www.studio-moderna.com/img/logos/dormeo_color.pnghttp://www.studio-moderna.com/img/logos/delimano_color.pnghttp://www.studio-moderna.com/img/logos/walkmaxx_color.pnghttp://www.studio-moderna.com/img/logos/top_shop_color.pnghttp://www.studio-moderna.com/img/logos/live_active_color.pnghttp://www.studio-moderna.com/img/logos/wellneo_color.pnghttp://www.studio-moderna.com/img/logos/rovus_color.pnghttp://www.studio-moderna.com/img/logos/kosmodisk_color.png

Impactul marcilor noastre nu se limiteaza la tarile de pe pietele central si est- europene: avem un succes deosebit si pe alte piete internationale, inclusiv SUA, Japonia, UK, Coreea, Australia, Franta si Italia.

Viziunea noastra

…. este sa devenim un vanzator cu amanuntul de clasa mondiala, oferind miloanelor de clienti cea mai persoanalizata si viabila experienta in cumparaturi pe care o pot gasi, indiferent de modalitatea de a cumpara de la noi.
In cele din urma, suntem aici dintr-un singur motiv – sa facem lucrurile bune accesibile cat mai multor persoane. Acesta este motivul pentru care ne ridicam din pat in fiecare dimineata si motivul pentru care suntem alaturi de tine de 20 de ani.
Speram ca o sa ramanem impreuna si o sa putem sa-ti aducem mai multa bucurie in viata.