UPDATE 18 martie: Pentru siguranta clientilor nostri, incepand de astazi, zona restaurantelor a fost inchisa pe termen nedeterminat, la fel si cazinoul.

#ComunicatOficial

Pentru siguranta clientilor Centrului Comercial #Tom, am decis ca, incepand de luni, 16 martie 2020, programul de functionare sa se desfasoare in intervalul 12.00 – 20.00! ⏰

⚠️ Exceptii de la programul redus:
Farmacia Sensiblu (9:00 – 22:00)
Carrefour (08:00 – 22:00)
SPIT (09:00 – 22:00)

Monitorizam in permanenta situația la nivelul centrului comercial si actionam in conformitate cu masurile impuse de autoritati.

Pe langa reducerea programului, in aceasta perioada, am mai dispus urmatoarele:
✔ dotarea tuturor intrarilor cu dispozitive cu dezinfectant pentru maini
✔ cresterea frecventei zilnice de utilizare a dezinfectantilor in spatiile puternic circulate (toalete, zone de relaxare, restaurante si cafenele)
✔ instalarea mesajelor de informare pentru a creste gradul de constientizare in randul clientilor
✔ anularea, pe termen nedeterminat, a tuturor campaniilor / actiunilor / evenimentelor care ar fi putut aduna un numar mare de persoane intr-un spatiu restrans

ℹ In conditiile mentionate mai sus si pana la urmatoarele directive date de autoritati, centrul comercial va functiona conform noului program mentionat in aceasta comunicare.

❤ Centrul Comercial Tom incurajeaza obiceiurile sanatoase ce limiteaza raspandirea virusilor si recomanda respectarea indicatiilor transmise de Ministerul Sanatatii.

Pentru o informare corecta cu privire la masurile preventive ce se impun, recomandam vizitatorilor nostri sa urmareasca surse credibile si autorizate, precum informarile oficiale ale Ministerului Sanatații.