Înființata în 1995, Vanimar a debutat în domeniul alimentației publice cu produse de panificație, patiserie și cofetărie. Firma a luat ființa ca urmare a dorinței celor doi acționari, Mariana Tarsoaga și Nicolae Bajdechi de a crea o marcă de renume a calitații. „La grande brioche – A la francaise” este în prezent un sinonim al lucrului bine făcut, al produsului în care poți avea încredere, este imaginea sănătoasă a bunului gust.

În prezent firma Vanimar desfășoară o activitate cu profil de producție și distribuție cu forțe proprii, societatea comercializând produsele atât en-detail cât și prin intermediul comercianților en-gross, prin oferirea, pe bază de comandă și în condiții avantajoase de preț, a întregii game de sortimente.

Societatea deține 5 puncte de comercializare proprii, unde clienții stiu că pot gasi întotdeauna produse excelente de cofetărie, patiserie și panificație. „La grande brioche – A la francaise” oferă o gamă variata de aproximativ 200 de produse de cofetărie, patiserie și panificație.

La un interval regulat de timp se lansează noi produse, urmărindu-se atent cum sunt ele apreciate și acceptate de către cumpăratori, pentru că ei sunt aceia care decid dacă se vor mai produce în viitor.